Login

I konji vole crveno...


Vrijeme objave: 20.01.2020 11:44

Konjički Klub „Hiperion – Zagreb“ uključio se u akciju „Dan crvenih haljina“ – obuci crveno za žene. Članice Kluba obukle...


title
photos by @zferina


Konjički Klub „Hiperion – Zagreb“ uključio se u akciju „Dan crvenih haljina“ – obuci crveno za žene. Članice Kluba obukle su crvene haljine  u cilju podržavanja akcije i osvješćivanja značaja sprečavanja moždanog udara utjecajem na čimbenike rizika koji najčešće uzrokuju poremećaje moždane cirkulacije i moždani udar. U programu Kluba stoga je, uz redovne sate jahanja (koji uz utjecaj na fizičku spremnost imaju i neprocijenjiv utjecaj na smanjivanje stresa i napetosti), i terapija jahanjem za djecu i odrasle sa posljedicama neuroloških poremećaja kao što su i cerebralna paraliza i stanja nakon moždanog udara.

Dame u crvenom – Kim na Fioni, Ana na Kingu i Magdalena na Fyi obukle su crveno i podržale promicanje svijesti o značaju sprječavanja, liječenja i rehabilitacije moždanog udara.

A da sve treba započeti od najmanjih nogu dokazala je trogodišnja Tina, najmlađa članica Kluba koja je također u znak podrške obukla crvenu haljinu i na svojoj Beli pokazala da niti hladnoća nije prepreka za ovu prekrasnu akciju.