Login

PRVA OBAVIJEST – DILEME U NEUROLOGIJI


Vrijeme objave: 01.04.2020 13:45

Osobita nam je čast i iskreno zadovoljstvo pozvati Vas u ime Organizacijskog odbora na VII. hrvatski kongres „Dileme u neurologiji“ s međunarodnim sudjelovanjem i III. hrvatski susret medicinskih ...


title

PRVA OBAVIJEST – DILEME U NEUROLOGIJI


BlueSun Hotel Elaphusa 4*
6. – 10. 10. 2020.
Bol, otok Brač

Osobita nam je čast i iskreno zadovoljstvo pozvati Vas u ime Organizacijskog odbora na VII. hrvatski kongres „Dileme u neurologiji“ s međunarodnim sudjelovanjem i III. hrvatski susret medicinskih sestara i tehničara istog naziva, koji će se održati u Bolu na otoku Braču, u prekrasnom ambijentu hotela Bluesun****, u razdoblju od 6. do 10. listopada 2020. godine.

Sretni smo što je ovaj znanstveni skup prerastao u tradicionalni hrvatski sastanak  neuroznanstvenika i međunarodnih stručnjaka iz područja neurologije,  čime je omogućena razmjena iskustava i iznošenje dilema iz područja svakodnevnog praktičnog rada. Napredak struke, kojem smo i nadalje svjedoci, neprekidno donosi mnoštvo novih spoznaja ali i nedoumica, a zajednički su sastanci ipak najbolji način njihovog riješavanja.

Ove smo godine ponovno pokušali, temeljem dosadašnjih iskustava u organizaciji, ali i vaših primjedbi, komentara i sugestija, uvesti novi koncept unutar stručnog i znanstvenog dijela kongresa, poštujući i nadalje multidisciplnirani pristup ali poglavito poštujući instituciju našeg bolesnika kao kompleksne cjeline, a manje kao "nosioca" jedne, određene bolesti.

Nastojali smo i maksimalno osigurati interaktivni pristup u organizaciji predavanja, satelita i radionica, a predvidjeli smo i dovoljno vremenena za pojedine tematske jedinice, kako bi svatko tko to želi, dobio priliku i aktivno sudjelovati i podijeliti svoja iskustva ili dileme sa svima nama. Nadamo se, stoga, da će i ove godine stručni dio kongresa rezultirati novim spoznajama, iskustvima i korisnim diskusijama.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i na ovogodišnjem skupu, naravno prvenstveno na njegovom stručnom dijelu,  ali naravno i u nastavku na ugodnom druženju u prelijepom Bolu na Braču.


Prof. dr. sc. Sanja Hajnšek 
Počasni Predsjednik Organizacijskog odbora

Prof dr sc Ervina Bilić
Predsjednik Organizacijskog odbora

Prof dr sc Zdravka Poljaković
Predsjednik Stručnog odboraLink na web stranicu