Login

Online konferencija "Dileme u neurologiji 2020"


Vrijeme objave: 20.08.2020 14:30

07. – 09. 10. 2020.,


title
Osobita nam je čast i iskreno zadovoljstvo pozvati Vas u ime Organizacijskog odbora na VII. hrvatski kongres „Dileme u neurologiji“ s međunarodnim sudjelovanjem i III. hrvatski susret medicinskih sestara i tehničara istog naziva.

Svjesni smo da pandemija COVID-19 neprekidno utječe na naš rad i naš život, a neminovno time i na naše stručne i znanstvene sastanke. Kako bismo održali razinu struke ali i tradiciju izmjene iskustava, ove ćemo Dileme održati u sada već uobičajenom virtualnom prostoru.
2020. godina je godina iznenađenja i novih navika, pa smo tako koncipirali i ovogodišnje Dileme...
Pozivamo vas da se uključite u Dileme 2020., kao aktivni sudionici u virtualnom prostoru, kao predavači iz svoje sobe, ili pak kao sudionici naših satelitskih simpozija, virtualnih kutaka za diskusiju za vodećim stručnjacima pojedinih područja ili partneri našim stručnim odborima sa aktualnom tematikom.

Sretni smo što je ovaj znanstveni skup prerastao u tradicionalni hrvatski sastanak neuroznanstvenika i međunarodnih stručnjaka iz područja neurologije, čime je omogućena razmjena iskustava i iznošenje dilema iz područja svakodnevnog praktičnog rada. Napredak struke, kojem smo i nadalje svjedoci, neprekidno donosi mnoštvo novih spoznaja ali i nedoumica, a zajednički su sastanci, u bilo kojem obliku, ipak najbolji način njihovog riješavanja.

Pozivamo vas da nam se pridružite i na ovogodišnjem on-line skupu u nadi da ćemo uskoro moći organizirati i naša već tradicionalna druženja uživo!


Prof. dr. sc. Sanja Hajnšek
Počasni Predsjednik Organizacijskog odbora

Prof dr sc Ervina Bilić
Predsjednik Organizacijskog odbora

Prof dr sc Zdravka Poljaković
Predsjednik Stručnog odbora