Login

12th Zadar Summer School of Neurosonology and Stroke Management 2020


Vrijeme objave: 14.09.2020 13:33

title
Poštovani i dragi prijatelji,

ovogodišnju, 12. Zadarska škola neurosonologije i liječenja moždanog prilagodili smo situaciji u kojoj živimo. Postavili smo on-line platformu sa svim predavanjima na web adresi:

zadar.talentlms.com

Svi zainteresirani na toj će se adresi od danas moći besplatno registrirati (signup) i potom pristupiti popisu predavanja. Izabrana ili sva predavanja možete slušati u bilo koje vrijeme, a prema potrebi, možete ih ponovo pogledati ili zaustaviti pa nastaviti gledati kasnije. Svoja pitanja i komentare možete postavljati na linku "Discussions" unutar odgovarajuće skupine (Stroke, Neurosonology, Syncope, Botulinum toxin applications). Predavanja možete i ocjenjivati (1-5 zvjezdica).

Onima koji se registriraju, tijekom sljedećeg tjedna poslat ćemo pozivnice za Zoom webinare koji će se, prema rasporedu koji se nalazi u priloženom programu, održati uživo u petak 18. 9. 2020. Na webinarima će predavači odgovarati na vaša pitanja i komentare predsjedavajućih.

Nadamo se kako će i ova međunarodna Zadarska škola ispuniti vaša očekivanja te pomoći u održavanju kontinuiteta naših stručnih, znanstvenih i međuljudskih kontakata u ova izazovna vremena!

Srdačno,
Branko Malojčić