Login

1. Hrvatski kongres Spolne razlike u neurološkim bolestima s međunarodnim učestvovanjem


Vrijeme objave: 24.02.2022 14:33

Osobita nam je čast i iskreno zadovoljstvo pozvati...


title
HRVATSKI LIJEČNIČKI ZBOR
HRVATSKO NEUROLOŠKO DRUŠTVO
HRVATSKO DRUŠTVO ZA SPOLNE RAZLIKE U NEUROLOŠKIM BOLESTIMA


SPOLNE RAZLIKE U NEUROLOŠKIM BOLESTIMA
1. Hrvatski kongres s međunarodnim sudjelovanjem

1.6. - 4.6.2022.


Zagreb, 18. veljače 2022.

Poštovane kolegice i kolege, dragi suradnici,

Osobita nam je čast i iskreno zadovoljstvo pozvati Vas u ime Organizacijskog odbora na 1. Hrvatski kongres Spolne razlike u neurološkim bolestima s međunarodnim sudjelovanjem, i 1. Hrvatski kongres medicinskih sestara i medicinskih tehničara i 1. Hrvatski kongres fizioterapeuta istog naziva koji će se održati od 1.6. - 4.6.2022.

Spol ima utjecaj na većinu neuroloških bolesti. Stoga organiziramo ovaj kongres kako bi osvjestili ovu problematiku i pružili uvid u spolne različitosti te moguće patofiziološke mehanizme, i prikazali utjecaj na terapijski pristup.
Pozivamo Vas da se uključite u kongres, kao sudionici tijekom predavanja i rasprava, kroz satelitske simpozije, ili u diskusiji sa vodećim stručnjacima pojedinih područja.

Kako bismo poštovali epidemiološke mjere i što je jednako važno, našu i Vašu sigurnost, broj sudionika „u živo“ biti će organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama. Održati ćemo satelitske simpozije, a u sponzorskom kutku će vodeći stručnjaci govoriti o izabranim temama te potom biti na raspolaganju za daljnji razgovor i diskusiju iz kliničke prakse. Na kraju će i mladi kolege imati priliku prikazati svoja iskustva iz prakse.

Pozivamo Vas na 1. Hrvatski kongres Spolnih razlika u neurološkim bolestima s međunarodnim sudjelovanjem.

PROGRAM

Hvala Vam unaprijed na pomoći i sudjelovanju!

Prof. dr. sc. Arijana Lovrenčić-Huzjan

Predsjednik Organizacijskog odbora