Login

Obnova članstva


Vrijeme objave: 18.02.2020 11:09

Hrvatsko neurološko društvo kao stručno društvo Hrvatskog liječničkog zbora sukladno propisima koji su stupili na snagu...


title

U Splitu/Zagrebu, veljača 2020.

Poštovana kolegice, poštovani kolega,

Hrvatsko neurološko društvo kao stručno društvo Hrvatskog liječničkog zbora sukladno propisima koji su stupili na snagu krajem 2018. godine mora voditi točan i ažuran popis svojih članova.

Također zbog potrebe usklađivanja rada Društva sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka bilo je potrebno izraditi "novu" pristupnicu za članstvo u Hrvatskom neurološkom društvu. Ljubazno Vas molimo da ukoliko želite nastaviti biti član Društva popunite Pristupnicu na web stranici Društva (https://neuro-hr.org/Clanstvo/Prijava.aspx) te da provjerite jeste li evidentirani član Hrvatskog liječničkog zbora.

Ispunjavanjem pristupnice i Vašom privolom nastavit ćete dobivati obavijesti o tečajevima i kongresima, kao i sve ostale važne informacije, preko automatske baze podataka Društva. Odlukom Upravnog odbora Hrvatskog neurološkog društva ukinuto je plaćanje članarine za HND. No, ostaje obveza plaćanja članarine za Hrvatski liječnički zbor. Sljedeće godine (vjerojatno listopad/studeni 2021.) održava se izborna skupština HND i pravo glasa imati će samo članovi Društva (dakle oni koji su ispunili gore navedenu “novu” pristupnicu) a ujedno su i evidentirani u Središnjici Hrvatskog liječničkog zbora. Također napominjemo da je sukladno Statutu HLZa glasanje na izbornoj Skupštini Društva moguće samo za one članove Društva i Zbora koji su ovu regulativu ispunili najmanje 15 dana prije same izborne Skupštine.

Puno hvala na Vašoj pomoći u formiranju ažurnog popisa članova Hrvatskog neurološkog društva.

Tajnik:Predsjednica:
Doc. prim. dr. sc. Ivica Bilić, dr. med.
Prof. dr. sc. Zdravka Poljaković, dr. med.